ADEM KENAN

TaaPunaT

Sen bana bakma,
Ben senin baktığın yerde olurum..

06 Ekim, 2010

Esk-iz-Ler

BazEn insan yazmak ister öylesine..
Apansız, ansız ne istediğini bilmeyen sırf zarar vermek için kanına karışan ve nefesin kokan düşüncelerle mücadele etmek gibi zor bir şey var mıdır ki acaba.. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor dediğin zamanlarda, yürürken farkettiğin o asık yüz ifadesinde bulursun bu halleri.. Kah kendinle konuşursun, kah susturmak için susarsın.. Konuşurda içinde ki şeytani bu sesler sen dinlersin.. Lanet olası bir gündü demek için yarını beklerken zamanın akış hızının ne denli yavaşlayabileceğini farkedersin..
İşte böyle başlar senin kaçışların.. Kaçış derken, rotası çizilmiş olanlarından değil, sadece kaçmak için düştüğün yollara.. Yollar derken, asfaltlara bürünmüş olanlarından değil, aklın ucunu kaçırmış yollardan gerçersin.. Ayaklarının götüremediği yerlere ışık hızıyla varabilmek için.. Düşler ülkesi der bazısı, bazısı iç dünyam..

Lafları böyle gevelersin, çiğnersin kelimeleri düşlerinin arasında.. Kimse anlamaz ne anlatmak istediğini, kendi dilinde konuşursun çünkü, hani kendi sesinin yabancılığıdır dinlediğin.. Ben ne anlatmak istediysem siz anlayasınız diye değildir kısaca.. Kendini benim yerime koyup kendin gibi düşüneceksen iyice anlamsızlaşacaktır zaten..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessizlik

Ve bir garip ademoğlu..

Etiketler

ORTAK

Etiketler

Kitaplar

  • Karıncalar
  • SEMERKAND
  • Kürk Mantolu Madonna
  • Veronika Ölmek İstiyor
  • Red Tent

Tiger

Tiger

Hakkımda

Fotoğrafım
Paramparça Aşklar ve Köpekler...